Barion Pixel

Webshop

JÓ(L)ENNI – Fogyjunk közösen! MÁJUS

10.300 Ft

Nyakunkon a nyár! Próbáld ki a havonta megújuló, szezonális étrendet, fogyókúrás energiatartományban, vegyes, változatos táplálkozásnak megfelelő összetételben.

További részleteket olvashatsz, ha lejjebb görgetsz.

További információk

Abonyi Orsi dietetikus által összeállított a hónap hosszától függően 14, 15, vagy 16 napos, szezonális étrend, fogyókúrás energiatartományban, vegyes, változatos táplálkozásnak megfelelő összetételben.

Az JÓ(L)ENNI – Fogyjunk Közösen! csomagja tartalmaz egy 14-16 napos étlapot, részletes recepteket anyagkiszabattal és elkészítési módokkal, valamint egy összesített alapanyag(bevásárló)listát is. Minden étrendi napot duplázunk,  tehát 2 napig főzzük mindig ugyanazt a menüt, ezzel csökkentve a kidobott nyersanyag mennyiségét és a főzéssel töltött időt is.

Az aktuális havi étrend hivatalosan április 1-én indul, de akkor kezded, és addig csinálod, ahogyan te szeretnéd. A facebook csoport tagság nem kötelező, de a többi résztvevővel, egymást segítve, motiválva vehettek részt, így elindulhatsz egy új, egészségesebb úton, vagy rutinos résztvevőként folytathatod azt.

Havonta új JÓ(L)ENNI – Fogyjunk Közösen! étrend érhető itt el, lényegesen kedvezőbb áron, mint egy általános szezonális, vagy egy egyénre szabott étrend esetén, így érdemes tenni vele egy próbát.

A pontos mennyiségeknek köszönhetően kisebb a pazarlás esélye, garantáltan nem fogsz felesleges dolgokat vásárolni, hirtelen ötlettől vezérelve. A JÓ(L)ENNI – Fogyjunk Közösen! étrendjei nem tartalmaznak egzotikus, exkluzív, feleslegesen drága alapanyagokat, a receptek pedig könnyen elkészíthetőek, nem igényelnek komolyabb főzőtudományt (vagy ha igen, az étrendet követve garantáltan megtanulod 🙂 ).

A dokumentumoknál letöltési korlát van beállítva, erre különösen figyelj Iphone készülék esetén, ha bármi gond adódik a letöltéssel, bátran keress emailben.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.