Barion Pixel

Webshop

JÓ(L)ENNI – szeptember havi étrend

6.990 Ft

Próbáld ki a havonta megújuló, szezonális étrendet, fogyókúrás energiatartományban, vegyes, változatos táplálkozásnak megfelelő összetételben. Ha fogyni szeretnél, akkor is, ha csak ötlettelen vagy a bevásárlásokkor, akkor is érdemes letöltened.

További részleteket olvashatsz, ha lejjebb görgetsz.

További információk

Abonyi Orsi dietetikus által összeállított a hónap hosszától függően 14, 15, vagy 16 napos, szezonális étrend, fogyókúrás energiatartományban, vegyes, változatos táplálkozásnak megfelelő összetételben.

Az JÓ(L)ENNI – Fogyjunk Közösen! szeptemberi csomagja tartalmaz egy 15 napos étlapot, részletes recepteket anyagkiszabattal és elkészítési módokkal, valamint egy összesített alapanyag(bevásárló)listát is. Minden étrendi napot duplázunk,  tehát 2 napig főzzük mindig ugyanazt a menüt, ezzel csökkentve a kidobott nyersanyag mennyiségét és a főzéssel töltött időt is.

Az aktuális havi étrend hivatalosan szeptemner 1-én indul, de akkor kezded, és addig csinálod, ahogyan te szeretnéd.

Havonta új JÓ(L)ENNI étrend érhető itt el, lényegesen kedvezőbb áron, mint egy általános szezonális, vagy egy egyénre szabott étrend esetén, így érdemes tenni vele egy próbát.

A pontos mennyiségeknek köszönhetően kisebb a pazarlás esélye, garantáltan nem fogsz felesleges dolgokat vásárolni, hirtelen ötlettől vezérelve. A JÓ(L)ENNI étrendjei nem tartalmaznak egzotikus, exkluzív, feleslegesen drága alapanyagokat, a receptek pedig könnyen elkészíthetőek, szezonálisak, nem igényelnek komolyabb főzőtudományt, vagy ha igen, az étrendet követve garantáltan megtanulod 🙂

Tanácsadás és étrendek már egészségpénztári számlára is!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.