Barion Pixel

Kérdésed van?
Lépjünk kapcsolatba

Keress bátran bármelyik módon:

Vagy írhatsz itt is, ha úgy kényelmesebb

Gyakori kérdések

Orsi emailben veszi majd fel veled a kapcsolatot 24, hétvégén és pihenőnapon 48 órán belül, és egyeztetni tudjátok a tanácsadások időpontját.

Mostantól a JÓ(L)ENNI csoportokba azok indulás után is lehetőség van belépni, gyakorlatilag addig, amíg az elérhető a webshopban.

Az első két alkalom után még garantáltan merülnek fel benned megválaszolatlan kérdések, ezek sokszor csak „út közben” derülnek ki. A kontroll testösszetétel mérés mellett ezek megválaszolására, és akár táplálkozási napló elemzésére is van lehetőség.

Igen, egyéni étrend igénybevételére is van lehetőség, de pont az egyénre szabottság érdekében csak a tanácsadás kiegészítéseként van mód ennek megvásárlására.

Igen, a JÓ(L)ENNI étrendek egészséges, változatos, súlytartó étrendként is használhatóak, a mennyiségek egyeztetését illetően bátran vedd fel Orsival a kapcsolatot emailben.

Az Orsi által előzetesen megküldött dietetikai adatlap kitöltésével, az aktuális laboreredményeiddel, és meglévő orvosi papírjaiddal.

Kövess a közösségi médiafelületeken is!

Tanácsadás és étrendek már egészségpénztári számlára is!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.