Barion Pixel

Abonyi Orsi

Abonyi Orsi vagyok, dietetikus

12 éve dolgozom a munkámban, szakmámban, és egyben hivatásomban, DIETETIKUSKÉNT, ahol számos területen igyekszem a leghasznosabban, célravezetően, valódi tudást átadva segíteni a hozzám fordulóknak, legyen szó akár egyéni diétás tanácsadásokról, akár személyre szabott és csoportos étrendek írásáról.

Szívügyem a prevenció, azaz a megelőzés, ezért igyekszem több platformon elérni hozzád, egészséges élet, egészséges étrend iránt érdeklődőhöz, így gyakran találkozhatsz velem különféle médiumokon keresztül is: rendszeresen nyilatkozom az egészséget, különféle diétákat illető kérdésekről újságok, magazinok hasábjain, és televíziós műsorokban szakértőként, illetve az elmúlt években -természetesen – a közösségi média felületein is.

Hosszú évek után ezért úgy éreztem, hogy most érkezett el az idő, hogy ezen a felületen, azaz egy saját weblapon is találkozzunk, és rendszeresen friss, hasznos, könnyen hasznosítható tartalmakkal jelentkezzek neked sok-sok mindenről az egészséges, kiegyensúlyozott, de mégis változatos, és vegyes étkezés világából.

Szakmai tapasztalat
0 év
elégedett vendég
0 +
JÓ(L)ENNI - Fogyjunk Közösen étrend
0 +

Szakmai életrajz

12 éve szereztem meg dietetikusi diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Dietetikus szakirányán, majd 6 évvel később MSc fokozatot szereztem a Semmelweis Egyetem és a Szent István Egyetem közös Okleveles táplálkozástudományi mesterképzésén.

Igyekszem tudásomat folyamatosan frissen tartani, azaz rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, és követem az aktuális táplálkozástudományi ajánlásokat. A bizonyítékokon alapuló orvoslásra alapozva végzem munkámat, de figyelembe véve a klienseim egyéni sajátosságait is. Érdekel a pszichológia,  és vallom, hogy a legtöbb problémának- betegségnek megvan a maga pszichés háttere, és ha ezzel nem foglalkozunk, akkor azzal csak tüneti kezelést érhetünk csupán el. Egyéni vállalkozóként rendeléseim a következő helyszíneken érhető el:

illetve ezen felül online tanácsadás keretein belül is fordulhatsz hozzám, akár külföldről is.

Szolgáltatásaim

Jó helyen jársz, ha egészséges étrend, egészséges fogyás-hízás, vagy egészséges terhesség- és szülés utáni regeneráció, netán szénhidrátanyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia, diabetes, gesztációs diabetes), pajzsmirigy betegségek, női szervek betegségei, illetve magas vérnyomás- és vérzsírszintek, köszvény, táplálék allergiák- és intoleranciák diétájának területén keresel dietetikus szakembert.

Egyéni tanácsadás

Páros/ családi tanácsadás

Céges előadások megtartása

JÓ(L)ENNI -Fogyjunk Közösen! étrendek

Egyéni étrendírás

Egészségnapokon történő tanácsadás

Készen állsz a változásra?

Tanácsadás és étrendek már egészségpénztári számlára is!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.