Barion Pixel

Webshop

Személyre szabott 2 alkalmas dietetikai tanácsadás AJÁNDÉKBA

45.000 Ft

A tanácsadás ajándékba is megvásárolható, amihez személyre szóló voucher is készül! További részleteket olvashatsz, ha lejjebb görgetsz.

További információk

Az egyénre szabott dietetikai tanácsadás 2 alkalomból áll, ezt a technikát sikerrel alkalmazom évek óta, és vallom, hogy ez a sikerem titka. Mi ennek az oka? Az, hogy elegendő időt hagyok arra, hogy belelássak a megajándékozott életmódjába, a pontos kikérdezés által.

Az első alkalommal egy részletes állapotfelmérés, anamnézisfelvétel zajlik, ahol kitérünk az egészségi állapotra, vizsgálati eredményekre, betegségekre, sőt, az étkezési, bevásárlási szokásokra, mindennapokra is.

Az első alkalom alapján készülök fel személyre szabottan, és a második találkozó során kerül sor a személyre szabott dietetikai oktatásra, erről egy emlékeztető anyagot is készítek a megajándékozottnak. A tanácsadás ideje 55 perc mindkét alkalom során, ez igénybe vehető személyesen és online is.

(További, emailes egyeztetést igényel, amit a vásárlás után Abonyi Orsi kezdeményez, 24, hétvégén és ünnepnapon 48 órán belül.)

Tanácsadás és étrendek már egészségpénztári számlára is!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.