Barion Pixel

Webshop

2 alkalmas páros dietetikai tanácsadás

60.000 Ft

A 2 alkalmas páros dietetikai tanácsadást alapvetően családoknak, egy háztartásban élőknek vezettem be az elmúlt években, de MOSTANTÓL AKÁR BARÁTNŐK, MUNKATÁRSAK IS IGÉNYBE VEHETIK!

További részleteket olvashatsz, ha lejjebb görgetsz.

További információk

A páros dietetikai tanácsadást alapvetően családoknak, egy háztartásban élőknek vezettem be az elmúlt években, de MOSTANTÓL AKÁR BARÁTNŐK, MUNKATÁRSAK IS IGÉNYBE VEHETIK! (Fontos azonban, hogy hasonló problémakörrel gyertek, mert teljesen eltérő betegségek, élethelyzetek esetén nem kivitelezhető az egy időben történő tanácsadás.)

Ahogyan az egyénre szabott dietetikai tanácsadás, úgy a páros tanácsadás is 2 alkalomból áll: az első alkalommal egy részletes állapotfelmérés, anamnézisfelvétel zajlik, ami kitér a kliensek egészségi állapotára, vizsgálati eredményeire, betegségeire, illetve étkezési, bevásárlási szokásaira, életmódjára. Az első alkalom alapján a második találkozó során kerül sor a dietetikai oktatásra. A tanácsadás ideje mindkétszer 75-90 perc, mely igénybe vehető személyesen és online is.

(További, emailes egyeztetést igényel, amit a vásárlás után Abonyi Orsi kezdeményez, 24, hétvégén és ünnepnapon 48 órán belül.)

Tanácsadás és étrendek már egészségpénztári számlára is!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.