Barion Pixel

Almás sütőtöksaláta parmezánnal

Ha úgy érzed, picit lehetne jobb, több, magasabb is a gyümölcsbevitled, akkor javaslom, néha csalj egy kicsit a salátáidba is, például így!

Nézzük a hozzávalókat:

100 gramm sütőtök
100 gramm alma
40 gramm parmezán sajt
25 gramm galambbegy saláta
10 ml olívaolaj
5 ml balzsamecet

Elkészítés:

A sütőtököt kis olívaolajjal meglocsolva megsütjük, majd felkockázzuk. Az almát nyersen, és akár sütve, a sütőtökkel együtt is el lehet készíteni, majd mindezt madárbegysaláta ágyra téve tálaljuk, végül pedig parmezán sajtot reszeljünk rá, és meglocsoljuk kevés balzsamecettel.

Energiatartalom

Rólam

Abonyi Orsi vagyok, dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, a JÓ(L)ENNI – Fogyjunk közösen! csoportok anyukája. Tarts velem az egészséges életmód felé vezető úton!

Kedvenc receptjeim

Ne maradj le

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.