Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olajon, hozzáadjuk, a megtisztított, felaprított zöldségeket, és alaposan átpirítjuk, ettől picit különlegesebb íze lesz a mártásunknak. Felengedjük vízzel, fűszerezzük, és lefedve puhára főzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak, a főzővízzel együtt áttörjük vagy turmixoljuk. A tűzre visszatéve belekeverjük a lisztes joghurtot, vagy tejfölt. Hozzámelegítjük, egyet forralunk rajta, majd ízesítjük mustárral.
Mindeközben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, a húst pedig befűszerezve sütőben, teflonedényben, vagy air fryerben natúr húsként megsütjük.
Végezetül annyi teendőnk maradt, hogy a tésztára kanalazzuk a mártást, és helyezzük el a tányéron a húst is.
Abonyi Orsi vagyok, dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, a JÓ(L)ENNI – Fogyjunk közösen! csoportok anyukája. Tarts velem az egészséges életmód felé vezető úton!
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Abony Orsolya EV. I Székhely: 2233 Ecser Bajcsy Zs. u. 38/a. (A tanácsadás nem a székhelyen történek!) I Levelezési cím, panaszkezelés: 2233 Ecser Bajcsy Zs. u. 38/a I Telefonszám: 06308552631
Copyright 2023 © Abonyi Orsi dietetikus – All Rights Reserved
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.