Barion Pixel

Almás sütőtöksaláta parmezánnal

Ha úgy érzed, picit lehetne jobb, több, magasabb is a gyümölcsbevitled, akkor javaslom, néha csalj egy kicsit a salátáidba is, például így!

Hozzávalók:

100 gramm sütőtök
100 gramm alma
40 gramm parmezán sajt
25 gramm galambbegy saláta
10 ml olívaolaj
5 ml balzsamecet

Elkészítés:

A sütőtököt kis olívaolajjal meglocsolva megsütjük, majd felkockázzuk. Az almát nyersen, és akár sütve, a sütőtökkel együtt is el lehet készíteni, majd mindezt madárbegysaláta ágyra téve tálaljuk, végül pedig parmezán sajtot reszeljünk rá, és meglocsoljuk kevés balzsamecettel.

Makrotápanyagok:

Rólam

Abonyi Orsi vagyok, dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, a JÓ(L)ENNI – Fogyjunk közösen! csoportok anyukája. Tarts velem az egészséges életmód felé vezető úton!

Kedvenc receptjeim

Ne maradj le

Tanácsadás és étrendek már egészségpénztári számlára is!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.